Selecteer een pagina

No-break installatie in de regio Amsterdam

Neem contact op

Een no-break installatie, oftewel noodstroominstallatie, voorziet uw pand in Amsterdam of omgeving van stroom wanneer er op het reguliere stroomnetwerk een stroomstoring is. Zo kunnen uw bedrijfsprocessen altijd doorgaan en voorkomt u grote problemen in uw dagelijkse processen. Maar hoe werkt zo’n no-break installatie eigenlijk? Dat leggen we u graag uit.

De werking van een no-break installatie in Amsterdam of omstreken

Het lijkt natuurlijk iets heel wonderlijks: stroom creëren tijdens een stroomstoring. Maar het werkt eigenlijk heel simpel: de elektriciteit wordt geleverd door een motor, die op zijn beurt weer wordt aangedreven door een externe energiebron zoals een batterij of door brandstof zoals diesel. Uw elektrische apparaten worden vervolgens via de groepenkast aangesloten op de noodstroominstallatie.

Laat uw noodaggregaat installeren door een specialist

Het installeren van een no-break installatie bij uw bedrijf, bijvoorbeeld in Amsterdam, is iets waarvoor u een professional in moet schakelen. Harte en Henze B.V., gevestigd in Badhoevedorp, is een specialist op dit gebied. De medewerkers van ons bedrijf zorgen ervoor dat uw no-break installatie in de regio Amsterdam naar behoren werkt. We delen de groepen logisch in en sluiten alle op de goede manier aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 020-6595415 of vul ons aanvraagformulier in. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u gewoon kunt doorgaan met de werkzaamheden tijdens een stroomstoring.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid