Selecteer een pagina

Een groepenkast laten installeren in regio Amsterdam

Neem contact op

Wanneer u een nieuwe vestiging van uw onderneming opzet en een nieuwe groepenkast wilt laten installeren in uw nieuwe pand in Amsterdam, helpen wij u hier graag bij. Op deze manier werkt de stroomvoorziening optimaal en bent u verzekerd van onder andere een goede internet- en telefoonverbinding. Zo blijft u goed bereikbaar voor klanten en andere relaties, wat uiteraard zeer belangrijk is.

De juiste hulp wanneer u een groepenkast wilt installeren in Amsterdam of omgeving

Het installeren van een groepenkast in Amsterdam of omstreken is op zich niet heel moeilijk. Wel moet u hierbij op een aantal zaken letten. Zo is het belangrijk dat u weet hoe de stroomgroepen verdeeld zijn. Het verstandig om apparaten die relatief veel stroom verbruiken niet op dezelfde groep aan te sluiten. Op die manier voorkomt u dat de apparaten te veel stroom tegelijkertijd verbruiken, waardoor de stroomvoorziening gestaakt wordt. Daarna kunt u zonder problemen de apparaten in de groepenkast installeren. Voor het maken van een juiste verdeling voor de groepenkast voorzien de medewerkers van Harte en Henze B.V. u graag van persoonlijk advies.

Neem contact met ons op bij vragen

Heeft u op uw locatie in of nabij Amsterdam moeite met het indelen van uw nieuwe groepenkast of het installeren van de verschillende aansluitingen in de groepenkast? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers in Badhoevedorp, wij helpen u graag. Bel bij vragen naar 020-6595415 of stel uw vragen via het contactformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid