Selecteer een pagina

Verlichting vervangen

Neem contact op

Wanneer de industriële verlichting in uw bedrijf in bijvoorbeeld Badhoevedorp aan reparatie toe is, of wanneer deze vervangen moet worden, doet u een beroep op Harte en Hanze B.V. Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring in paneelbouw, waaronder het vervangen van verlichting en bijbehorende reparatiewerkzaamheden. Ook houden wij ons bezig met het logisch indelen van de verlichting en het installeren van het bedieningspaneel hiervan. Op deze manier kunt u de verlichting van uw bedrijf in bijvoorbeeld Badhoevedorp eenvoudig bedienen en heeft u precies verlichting op de plekken waar u die nodig heeft.

Het complete pakket aan diensten wanneer u uw verlichting wilt laten vervangen

Wanneer u een van onze monteurs vraagt voor de reparatie aan uw verlichting of het complete vervangen ervan, profiteert u van ons complete pakket aan diensten voor verschillende bedrijven in bijvoorbeeld de omgeving van Badhoevedorp. Wij bekijken in deze situaties dan meteen of de indeling van de verlichtingsknoppen op uw bedieningspaneel nog logisch is. Ook kan er verlichting zijn bijgekomen of afgevallen. Bij reparatie overleggen we met u of we het bedieningspaneel opnieuw kunnen indelen. Bij het vervangen van uw verlichting zorgen wij sowieso voor een logische indeling van het bedieningspaneel van uw verlichting. Zo kunt u de verlichting indelen op een manier die voor u handig is. Ook hierin adviseren wij u natuurlijk graag. Hierbij gebruiken wij onze ervaring in de paneelbouw van ruim veertig jaar.

Bespreek uw wensen en de mogelijkheden

Werkt de verlichting in uw bedrijfspand niet helemaal naar behoren of bent u gewoon toe aan nieuwe verlichting? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken dan graag met u wat er moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn. U bereikt ons via ons aanvraagformulier, waarop u kunt aangeven wat uw wensen en behoeften zijn. Ook kunt u bellen naar 020-6595415. Dan bespreken we samen met u hoe het project eruit gaat zien. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid