Selecteer een pagina

Paneelbouw

Neem contact op

Wij hebben inmiddels al ruim 40 jaar ervaring met paneelbouw voor verschillende bedrijven in de regio Amsterdam en daarbuiten. Wij houden ons als paneelbouwer bezig met verschillende projecten. Wij zijn actief voor zowel woonhuisverdelers als hoofdverdelers en werken aan de paneelbouw van verschillende onderdelen, van bedieningspaneel tot besturingskast.

Bij onze paneelbouw staan uw wensen centraal

Wanneer wij aan de slag gaan met paneelbouw voor uw bedrijf in bijvoorbeeld Amsterdam, brengen wij eerst uw wensen in kaart. Uw wensen en behoeften zijn namelijk de belangrijkste randvoorwaarden voor iedere klus waarmee wij als paneelbouwer aan de slag gaan. Daarom gaan wij bij de start van een project graag met u in gesprek, zodat uw paneel straks helemaal aan uw wensen voldoet.

Meer dan een paneelbouwer alleen

Wij ontwerpen en installeren niet alleen diverse panelen voor u. Wij werken volgens de nieuwste inzichten in de mechanica en zorgen ervoor dat de processen die door de panelen worden aangestuurd, volledig automatisch verlopen. Hiervoor hebben wij diverse specialisten op verschillende vakgebieden in dienst. Zo zorgt de machinebouwer ervoor dat uw systeem op de juiste manier opgebouwd wordt en zorgt de installateur voor de juiste aansluiting. Zo bent u zeker van een goed werkend systeem.

Het juiste adres in de regio Amsterdam voor verschillende disciplines binnen de paneelbouw

Paneelbouw is natuurlijk een breed begrip. Om u een overzicht te geven van de verschillende disciplines die wij beheersen, hebben wij voor u op een rijtje gezet voor welke diensten u bij ons terecht kunt:

Neem contact met ons op voor een overzicht van alle mogelijkheden

Zoals u ziet, kunt u bij Harte en Henze B.V. (gevestigd in Badhoevedorp) terecht voor veel verschillende diensten op het gebied van paneelbouw. Onze paneelbouwer komt graag bij uw bedrijf in bijvoorbeeld Amsterdam langs, om te bekijken wat er moet gebeuren en hoe wij u het best kunnen helpen. Bel voor het maken van een afspraak naar 020-6595415. Ook hebben wij een contactformulier dat u kunt invullen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid