Selecteer een pagina

No-break installatie in de regio Amsterdam

Neem contact op

Een no-break installatie, oftewel noodstroominstallatie, voorziet uw pand in Amsterdam of omgeving van stroom wanneer er op het reguliere stroomnetwerk een stroomstoring is. Zo kunnen uw bedrijfsprocessen gewoon doorgaan en voorkomt u grote problemen in de dagelijkse processen. Maar hoe werkt zo’n no-break installatie? Dat leggen we u graag uit.

De werking van een no-break installatie in Amsterdam of omstreken

Het lijkt natuurlijk iets heel wonderlijks: stroom creëren tijdens een stroomstoring. Maar het werkt eigenlijk heel simpel: de elektriciteit wordt geleverd door een motor, die op zijn beurt weer wordt aangedreven door een externe energiebron zoals een batterij of door een brandstof als diesel. Uw elektrische apparaten worden vervolgens eenvoudig via de groepenkast aangesloten op de noodstroominstallatie.

Laat uw noodaggregaat installeren door een specialist

Het installeren van een no-break installatie, bijvoorbeeld in Amsterdam, is iets dat door een specialist moet gebeuren. Zo’n specialist is Harte en Henze B.V., gevestigd in Badhoevedorp. Ons bedrijf zorgt ervoor dat uw no-break installatie in de regio Amsterdam naar behoren werkt. We delen de groepen logisch in en zorgen ervoor dat alles op de goede manier wordt aangesloten. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 020-6595415. Ook het invullen van ons aanvraagformulier is een mogelijkheid. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u gewoon kunt doorgaan met de werkzaamheden tijdens een stroomstoring.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid