Selecteer een pagina

Groepenkast installeren

Neem contact op

Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw pand bent betrokken of wanneer u een nieuwe vestiging van uw onderneming opzet, moet u onder andere een nieuwe groepenkast installeren. Op deze manier werkt de stroomvoorziening optimaal en bent u verzekerd van bijvoorbeeld een goede internet- en telefoonverbinding. Zo blijft u goed bereikbaar voor klanten en andere relaties, wat uiteraard zeer belangrijk is.

De juiste hulp wanneer u een groepenkast wilt installeren

Het installeren van een groepenkast is op zich niet heel moeilijk. Wel moet u op een aantal zaken letten. Zo is het belangrijk dat u weet hoe de stroomgroepen verdeeld zijn. Zo kunt u apparaten die relatief veel stroom verbruiken beter niet op dezelfde groep aansluiten. Op die manier voorkomt u dat de apparaten te veel stroom tegelijkertijd verbruiken, waardoor de stroomvoorziening gestaakt wordt. Daarna kunt u zonder problemen de apparaten in de groepenkast installeren. Voor het maken van een juiste verdeling voor de groepenkast voorzien wij u graag van persoonlijk advies.

Neem contact op voor al uw vragen

Heeft u moeite met het indelen van uw nieuwe groepenkast of het installeren van de verschillende aansluitingen in de groepenkast? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag. Bel voor vragen naar 020-6595415 of stel uw vragen via het aanvraagformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid