Selecteer een pagina

Camerasysteem installeren

Neem contact op

Om uw handelswaar en andere inboedel te beschermen tegen diefstal, is het een goed idee om behalve een alarmsysteem ook een camerasysteem te installeren. Zo voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van diefstal. Is er na sluitingstijd toch bij u ingebroken? Heel vervelend natuurlijk, maar wanneer u een camerasysteem heeft laten installeren, heeft u in ieder geval de kans om te zien wie bij u heeft ingebroken. Dat helpt de politie om de dader zo snel mogelijk op te sporen.

Wat voor camerasysteem laat u installeren?

Wanneer u een camerasysteem wilt laten installeren, heeft u de keuze uit verschillende systemen. U kunt ervoor kiezen om uw camerasysteem handmatig te bedienen, maar het is ook mogelijk om het systeem aan te sturen via een draadloze internetverbinding. Dat is nog makkelijker. Zelfs het aanleggen en installeren van zo’n camerasysteem is heel simpel. Ook kunt u een alarmsysteem laten aanleggen. Laat het gewoon over aan de specialisten van Harte en Henze B.V, ook het vervangen ervan.

Bespreek de mogelijkheden

Wanneer u een camerasysteem wilt laten installeren, zijn er verschillende mogelijkheden. Wilt u weten welk systeem het best werkt in uw situatie? We adviseren u graag. Bel voor persoonlijk advies 020-6595415 of vul het aanvraagformulier in. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het camerasysteem vakkundig wordt aangelegd. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid