Selecteer een pagina

Besturingspaneel

Neem contact op

Wilt u graag een besturingspaneel laten maken door een expert? Dan zit u bij Harte en Henze B.V. helemaal goed. Al jaren fabriceren wij besturingspanelen op maat voor bedrijven in diverse branches. Vertel ons uw wensen en we gaan snel voor u aan de slag. Zo ervaart u spoedig het gemak van een gepersonaliseerd besturingspaneel.

Laat uw besturingspaneel maken door specialisten

Wij vervaardigen een besturingspaneel op basis van toegeleverde tekeningen. Wij zijn een klein bedrijf en hebben geen engineerings- of programmeerafdeling. Wij denken echter wel graag met u mee over de mogelijkheden. Hierbij komt onze jarenlange ervaring in de branche en ons goed ontwikkelde technisch inzicht goed van pas. Bovendien werken we met Rittal behuizingen, zowel in plaatstaal als polyester. Ook andere fabricaten zijn mogelijk. Het mechanisch bewerken van de behuizingen doen wij in onze eigen werkplaats. Wij maken voor u graag een mooi en functioneel besturingspaneel van topkwaliteit, waarmee u overzichtelijk en efficiënt werkt.

Neem bij vragen of interesse contact met ons op

Wilt u graag een besturingspaneel of bedieningspaneel door ons laten installeren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor paneelbouw? Neem dan in beide gevallen contact met ons op via 020-6595415 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid