Selecteer een pagina

Bedieningspaneel

Neem contact op

Een bedieningspaneel is een handige plaat waarop schakelaars, druk- of draaiknoppen, meters, lampen, displays en soms ook monitoren op gemonteerd zijn. Met een bedieningspaneel of bedieningskast kunt u een apparaat, toestel of complexe installatie in een fabriek of ander gebouw bedienen en uitlezen. Doordat alle elektronische systemen in het pand handig geclusterd zijn op één plek, is zowel het bedienen als het achterhalen van storingsoorzaken eenvoudig. U hoeft niet het hele bedrijfspand langs om de oorzaak van een storing te vinden, maar kan meteen beginnen met het oplossen ervan. Ook als u hiervoor een elektricien inschakelt, kan deze snel en efficiënt te werk gaan. Dat scheelt tijd en geld.

Zorg voor een logisch ingedeeld bedieningspaneel

Wat ook helpt bij het snel opsporen van storingen aan uw elektronische systemen, is het zorgen voor een logische indeling van uw bedieningskast. Ook hierbij helpt Harte en Henze B.V. u graag. Wij zorgen ervoor dat uw hele bedieningspaneel handig wordt ingedeeld. Dit doen we uiteraard in nauw overleg met u, zodat u uw wensen kunt aangeven en na de installatie van uw bedieningspaneel precies weet waar alle knoppen en schakelaars – met hun specifieke functies – zich op uw paneel bevinden.

Ontdek de vele mogelijkheden van een bedieningskast of -paneel

Harte en Henze B.V. kan voor u een bedieningspaneel installeren voor verschillende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eenvoudige bediening van verlichting en het aansturen van slagbomen of toegangsdeuren. We voegen alle bedieningsopties samen in een overzichtelijk paneel en bouwen dit in of op een wand, bijvoorbeeld in uw balie. Bovendien werken we samen met een graveerbedrijf dat de panelen precies op maat maakt en kunnen er eventueel symbolen of logo’s in het paneel gegraveerd worden. In overleg met uw ontwerpen we een praktische indeling van het bedieningspaneel of de bedieningskast en realiseren we optimaal gebruiksgemak.

Profiteer van onze vakkundige installatie van een bedieningskast

Wanneer u een bedieningspaneel laat installeren en hiervoor zelf een logische indeling bedenkt, is het natuurlijk van groot belang dat alle elektronische installaties op de juiste manier worden aangesloten op uw paneel. Zo weet u zeker dat alle elektronische installaties optimaal (blijven) functioneren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een bedieningspaneel of besturingspaneel in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 020-6595415 of door het invullen van ons aanvraagformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid