Selecteer een pagina

Een nieuw bedieningspaneel in of nabij Amsterdam

Neem contact op

Wilt u graag een bedieningspaneel laten installeren in Amsterdam of omgeving? Een bedieningspaneel is een handige plaat waarop schakelaars, druk- of draaiknoppen, meters, lampen, displays en soms ook monitoren op gemonteerd zijn. Met een bedieningspaneel of bedieningskast kunt u een apparaat, toestel of complexe installatie in een fabriek of ander gebouw bedienen en uitlezen. Doordat alle elektronische systemen in het pand handig geclusterd zijn op één plek, is zowel het bedienen als het achterhalen van storingsoorzaken eenvoudig. U hoeft niet het hele bedrijfspand langs om de oorzaak van een storing te vinden, maar begint meteen met het oplossen ervan. Ook als u hiervoor een elektricien inschakelt, kan deze snel en efficiënt te werk gaan. Dat scheelt tijd en geld.

Zorg voor een logisch ingedeeld bedieningspaneel in Amsterdam of omstreken

Wat ook helpt bij het snel opsporen van storingen aan uw elektronische systemen, is het zorgen voor een logische indeling van uw bedieningskast. Hierbij helpt Harte en Henze B.V. u graag. Wij zorgen ervoor dat uw hele bedieningspaneel in de regio Amsterdam handig wordt ingedeeld. Dit doen we uiteraard in nauw overleg met u, zodat u uw wensen kunt aangeven en na de installatie van uw bedieningspaneel precies weet waar alle knoppen en schakelaars – met hun specifieke functies – zich op het paneel bevinden.

Ontdek de vele mogelijkheden van een bedieningskast of -paneel

Harte en Henze B.V., gevestigd in Badhoevedorp (vlak bij Amsterdam), kan voor u een bedieningspaneel installeren voor verschillende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eenvoudige bediening van verlichting en het aansturen van slagbomen of toegangsdeuren. We voegen alle bedieningsopties samen in een overzichtelijk paneel en bouwen dit in of op een wand, bijvoorbeeld in uw balie. Bovendien werken we samen met een graveerbedrijf dat de panelen precies op maat maakt en kunnen er eventueel symbolen of logo’s in het paneel gegraveerd worden. In overleg met u ontwerpen we een praktische indeling van het bedieningspaneel of de bedieningskast en realiseren we optimaal gebruiksgemak.

Profiteer van onze vakkundige installatie van een bedieningskast

Wanneer u een bedieningspaneel laat installeren in regio Amsterdam en hiervoor zelf een logische indeling bedenkt, is het natuurlijk van groot belang dat alle elektronische installaties op de juiste manier worden aangesloten op het paneel. Zo weet u zeker dat alle elektronische installaties optimaal (blijven) functioneren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een bedieningspaneel of besturingspaneel in uw bedrijfspand? Neem dan contact op met ons bedrijf. Dit kan via 020-6595415 of door invullen van het aanvraagformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid