Selecteer een pagina

Alarmsysteem vervangen

Neem contact op

U wilt natuurlijk zo goed mogelijk beschermd blijven tegen diefstal en inbraak en dan is het belangrijk dat u bijtijds uw alarmsysteem laat vervangen. Zo weet u zeker dat uw alarmsysteem blijft voldoen aan de normen van deze tijd. Zo bent u zeker goed beschermd tegen ongewenste indringers en diefstal.

Ontvang gedegen advies voordat u uw alarmsysteem laat vervangen

Er zijn veel verschillende soorten alarmsystemen. Voordat u uw alarmsysteem laat vervangen, is het daarom aan te raden om goed advies in te winnen bij een specialist. Zo’n specialist is Harte en Henze B.V. Onze ervaren monteurs bekijken graag de situatie in uw bedrijfspand. Ze bekijken waar de risico’s liggen, waarna ze in kaart brengen hoe deze risico’s het best bestreden kunnen worden. Daarna adviseren wij u het alarmsysteem dat het best in uw situatie past, dat ook netjes bij u geïnstalleerd wordt. Wanneer u uw alarmsysteem wilt laten vervangen, zorgen wij uiteraard eerst voor een vakkundige verwijdering van uw huidige alarmsysteem. Ook zorgen wij voor het juiste bedieningspaneel. Wilt u ook een camerasysteem geïnstalleerd hebben? Daar kunnen wij ook voor zorgen.

Laat ons uw wensen weten

U heeft vast al ideeën over waar uw alarmsysteem aan moet voldoen. Zo is het belangrijk om te bedenken welke ruimtes in uw bedrijfspand u wilt beveiligen. Wanneer u bijvoorbeeld een afdeling heeft met dure producten, dan kunt u ervoor kiezen om hier een extra alarmsysteem te laten aansluiten. Ook hierin adviseren wij u graag. Bel voor persoonlijk advies naar 020-6595415 of vul ons aanvraagformulier in. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid